به گزارش خبرنگار دیده بان البرز، علی گلوند، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی، کارفرمایی، حرفه ای و تخصصی گردشگری در استان البرز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: البرز یکی از استان های بی نظیر ایران و شاهراه ۱۵ استان کشور است و همین موضوع سبب شده استانی خاص در بین استان های ایران باشد.
وی با اشاره به جاده چالوس به عنوان یکی از هشت جاده زیبای جهان، ادامه داد: علیرغم همه این موارد زیرساخت های لازم در این استان به گونه ای نیست که بتوان گردشگران را جذب کرد اما با آغاز فعالیت استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی البرز، شاهد توسعه زیرساخت ها در این استان هستیم تا بتوانیم در این زمینه موفق عمل کنیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی، کارفرمایی، حرفه ای و تخصصی گردشگری در استان البرز با اشاره به نقش آژانس های مسافرتی در جذب گردشگری سلامت بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۳ مجموعه در البرز در این زمینه فعالیت می کنند. سال گذشته اتفاقات خوبی در این راستا افتاد و قراردادهایی با بیمارستان های مختلف منعقد شد.
گلوند با اشاره به انعقاد قراردادهای مذکور در زمینه های جراحی قلب و کلیه، اعمال زیبایی و … در سال گذشته توضیح داد: در زمینه توسعه گردشگری صنعتی و کشاورزی نیز شاهد توسعه در این استان هستیم و گردشگری صنعتی را با حضور یک گروه ۴۰ نفره و بازدید از کارخانه فرمند آغاز کردیم و از مراحل فرآیند تهیه و تولید محصولات این مجموعه بازدید به عمل آمد.
وی در ادامه در خصوص برپایی نمایشگاه دائمی صنایع دستی در استان اظهار کرد: ما هنوز محل خاصی تحت این عنوان در البرز نداریم و درخواست کردیم بخشی از مجموعه تاریخی کاخ مروارید به عنوان محلی برای برپایی نمایشگاه دائمی تهیه و توزیع غذاهای بومی، محلی، صنایع دستی و … اختصاص یابد تا بتوانیم ساکنان غرب و جنوب کرج را پوشش دهیم.
واحدهای پذیرایی از سوی دولت حمایت نمی شوند
سید اصغر نورآذر، رئیس هیات مدیره انجمن واحدهای پذیرایی بین راهی و سفره خانه های سنتی نیز در این نشست گفت: به موجب ماده ۷ قانون توسعه، واحدهای پذیرایی شامل رستوران های بین راهی و سفره خانه های سنتی هستند و یکی از بازوهای توسعه گردشگری به شمار می روند و بالاترین سهم را در ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری دارند.
وی با اشاره به سهم خوبی که این مجموعه ها در پرداخت عوارض و مالیات در استان دارند، بیان کرد: از مجموع درآمد حاصل از فعالیت ها، ۱۴ درصد به عنوان ارزش افزوده و مالیات به حساب خزانه دولت واریز می شود اما حمایت های قانونی که باید از این موسسات بشود صورت نمی گیرد. بنده به نمایندگی از ۱۵۰ واحد پذیرایی در استان به جهت تشکیل زیرساخت ها تشکر می کنم و امیدوارم موانع و مشکلات این مسیر بررسی و پیگیری شود.
ضرورت برگزاری رویدادهایی که منجر به معرفی بهتر البرز شود
وحیده شاپوری، رئیس انجمن صنفی و صنعتی راهنمایان گردشگری استان البرز نیز در ادامه این نشست ضمن قدردانی از حضور اصحاب رسانه در این برنامه و با اشاره به نحوه عملکرد تشکل ها در جذب گردشگر گفت: یکی از اقداماتی که می توان در این زمینه انجام داد، برگزاری رویدادهایی است که منجر به معرفی بهتر این استان شود.
وی افزود: سال ۲۰۱۷، ایران میزبان کنوانسیون گردشگران بود که انجمن راهنمایان با همکاری این اداره کل، میزبان این رویداد مهم بودند و سال گذشته نیز طی یک رویداد ملی، میزبان اجلاسیه روسای انجمن های راهنمایان گردشگران از سراسر کشور بود. در حال حاضر نیز با برپایی نشست ها و تورهای تخصصی برای راهنمایان در حال توانمندسازی و به روزرسانی این افراد است.
رئیس انجمن صنفی و صنعتی راهنمایان گردشگری استان البرز در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: به دلیل شباهت کار و عملکرد راهنمایان و دفاتر خدمات مسافرتی به عنوان دو صنف جداگانه اما مشابه، باید منتظر روزهایی باشیم که رونق گردشگری بیشتر قابل لمس باشد و گام های موثری در زمینه ایجاد اشتغال در این راستا برداریم.
خبرنگار: صدیقه صباغیان
انتهای پیام/