به گزارش دیده بان البرز، وجیهه محمدی فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز امروز در جمع خبرنگاران گفت: دفتر امور خانواده و بانوان بهزیستی، خدمات خود را متناسب با شرایط مراجعه کننده و با ارزیابیهای صورت گرفته از سطوح توانمندی، در دو بخش مستمر شامل کمک هزینه زندگی، مستمری، کمک هزینه دانش آموزی و دانشجویی، بیمه و … ارائه میکند.
وی افزود: یکی از خدمات مهم بهزیستی در موضوع زنان سرپرست خانوار این است که با توجه به متناسب بودن شرایط مراجعین تسهیلات آموزشی در قالب آموزشهای مربوط به مهارتهای زندگی، توانمندسازی با ابعاد مختلف، حرفه آموزی و آماده سازی شغلی جهت بسترسازی، پرداخت تسهیلات و تشکیل گروههای همیار جهت ایجاد اشتغال مددجویان نیازمند ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان البرز اذعان کرد: هیچ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی البرز پشت نوبت دریافت مستمری نیست و همه زنان سرپرست خانوار اکنون مستمری دریافت میکنند. این افراد میتوانند از حق بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی نیز بهرمند شوند و حداکثر تا پنج سال نسبت به ارائه فیش واریزی خوداشتغالی به مددکار مربوطه و ارائه لیست صورتحساب توسط کارفرما به بهزیستی شهرستانها اقدام کنند.
محمدی فلاح با بیان اینکه این حوزه تخصصی و دانش محور موجب ایجاد فرصتهای برابر، دستیابی به منابع موجود در جامعه و ارتقای کیفیت زندگی گروههای هدف و در نتیجه توانمندسازی پایدار این اقشار میشود، مطرح کرد: در حال حاضر بهزیستی البرز ۳ هزار و ۱۸۸ زن سرپرست خانوار و چهار هزار نفر اعضای تحت تکفل آنها را تحت پوشش دارد و با کمک ۴۱ مرکز مثبت زندگی به آنان خدمات رسانی میکند.
مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به حمایت و رفع موانع بازتوانی زنان سرپرست خانوار خاطرنشان کرد: در حال حاضر به ۵۶۰ دانش آموز، ۴۴ دانشجو، ۹۳ خانواده دارای مشکل مسکن و ۱۲۶ زن سرپرست خانوار آماده به اشتغال خدمات ارائه میشود.
انتهای پیام/