به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از کارخانه قند کرج گفت: در این کشور باید با دست خودمان مشکلات را حل کنیم؛ نگاه به دیگران باعث بروز اتفاقات مثبت نمیشود. باید برای اقتصاد خودکفا تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه هر کشوری مشکلی دارد ولی شاید ما به شکل دیگری مشکلات مضاعف داریم، ادامه داد: برای کسب استقلال در میان این تحریمها باید تلاش و با خنثی کردن تحریم ها دشمن را از اعمال این تحریمها ناامید کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران عنوان کرد: برای افزایش تولید نیشکر و چغندرقند یا مواد اولیه دیگر کالاهای اساسی مورد نیاز کشور باید با همت مضاعف و به کار گرفتن توان داخلی، افزایش و خودکفایی در تولیدات کشاورزی را به سرانجام برسانیم.
عباسی تصریح کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و برای تحقق این شعار باید بخش مشارکت مردمی را جدی بگیریم و در این راستا تسهیلگیری کنیم و موانع پیش پای تولید و تولیدکنندگان را برداریم.
وی با بیان اینکه تورم با افزایش تولید قابل کنترل است؛ اگر عرضه مناسب و کافی داشته باشیم، قطعاً تورمهای موجود نیز کنترل میشود، اذعان کرد: جهت تأمین مواد اولیه لازم برای تولید شکر در این کارخانه از سوی وزارت جهاد کشاورزی تلاش کردیم.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خودمان را از بخش خصوصی یا دولت و قوه قضائیه جدا نمیدانیم؛ همه در حال تلاش در این کشور هستیم، قطعاً منفعت تولیدکنندگان در نهایت به مصرفکنندگان نیز میرسد.
وی با اشاره به اینکه افزایش بهرهوری در نهایت به کاهش قیمت تمام شده منجر می شود و این موضوع به نفع مردم است، عنوان کرد: سال گذشته نیز شعار سال «رشد تولید و مهار تورم» بوده و اگر تولید ارتقا یابد و بهرهوری افزایش پیدا کند، قطعاً قیمت تمام شده نیز کاهش می یابد.
عباسی با اشاره به اینکه با رشد تولید، قطعاً کارخانهدار، سهامدار و مردم در کنار یکدیگر سود میبرند، گفت: در مجلس شورای اسلامی تحقق رشد اقتصادی هشت درصدی در برنامه هفتم پیشرفت مصوب شده و حدود سه درصد آن مربوط به بهرهوری در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با این تفسیر باید در کارخانه قند کرج نیز برنامه ریزی کرد که چطور میتوان بهرهوری را افزایش داد یا ضایعات را به حداقل رساند و حتی در مسیر بازیافت ضایعات حرکت کرد.
وی با اشاره به اینکه ۱۳ درصد صنعت کشور در استان البرز قرار گرفته است، یادآور شد: بزرگترین شهرک صنعتی البرز اشتهارد است اما مردم به دلیل اینکه حقشان پرداخت نشده و همچنین برای آلودگی آب یا هوا هیچ تمهیداتی فراهم نشده است، اجازه توسعه حتی یک متر را نمیدهند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: برای دستیبابی به این هدف باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در راستای تبدیل تهدیدها به فرصت استفاده کرد تا هم مردم و هم کارخانهها و هم کشور از این موضوع منتفع شوند.
به گفته عباسی، همه باید به مسئولیتهای اجتماعی خود آگاه باشیم، از من به عنوان نماینده مجلس تا کارخانه دار این استان باید بدانیم که چه وظیفه اجتماعی و مسئولیت اجتماعی داریم. توسعه پایدار بعد از اینکه هر فرد و کارخانهای به وظایف خود در قبال اقشار مختلف عمل کند، محقق می شود.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: اگر فقط نفع خود را ببینیم، قطعاً ناپایداری رخ میدهد؛ باید برای رساندن مجموعه به پایداری و ثبات تلاش کنیم که ملاحظات همه بخش های مختلف در نظر گرفته شود و سود آن به همه بخشهای کشور برسد.
وی تصریح کرد: باید به مجموعههای تلاشگر این کارخانه خداقوت گفت؛ مجموعهای که میتواند به کل کشور منفعت برساند، باید سرپا، پویا و فعال باشد، اگر این کارخانههای تولیدی نباشند باید نیاز خود را از خارج از کشور تأمین کنیم. به لطف خدا پیگیریهای لازم برای فعالیت مجدد این کارخانه را انجام میدهیم و از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم.
انتهای پیام/