به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، عبدالله دارایی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز اظهار کرد: بیش از ۱۵ هزار مجوز برای مشاغل خانگی صادر شده و فرآیند صدور این مجوزها نیز به صورت الکترونیکی و در کمترین زمان ممکن انجام میشود. یکی از مهمترین دستاوردهای استان البرز در حوزه مشاغل خانگی، الکترونیکی شدن فرآیند صدور مجوز است.
وی افزود: این اقدام علاوه بر تسریع در روند صدور مجوز، باعث شفافیت در امور کارها نیز بوده است. با توجه به اهمیت مشاغل خانگی در ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد خانوارها، تلاش کردهایم تا فرآیند صدور مجوزها را تسهیل کنیم و در حال حاضر، متقاضیان میتوانند در کمترین زمان ممکن و به صورت الکترونیکی، مجوز فعالیت خود را دریافت کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز مطرح کرد: علاوه بر صدور مجوز، پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی نیز از دیگر اقدامات مهم دولت در حمایت از این بخش است. در البرز، از شهریور ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۲، بیش از ۲۳۷ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان مشاغل خانگی در قالب طرحهای مختلف و با هدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه مشاغل خانگی پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه مشاغل خانگی به عنوان یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری و افزایش درآمد خانوارها مطرح هستند، بیان کرد: مشاغل خانگی دارای مزایایی از قبیل ایجاد اشتغال پایدارفراد به ویژه زنان خانهدار، افزایش درآمد خانوار، انعطافپذیری در مکان و ساعت کاری همچنین کاهش هزینههای تولید و استفاده از مواد اولیه طبیعی و روشهای سنتی در جهت حفظ محیط زیست است.
دارایی گفت: با وجود تمام مزایای مشاغل خانگی، این بخش با چالشهایی نیز روبروست و این اداره کل تلاش کرده در این دوره از دولت جهت تسهیل در ایجاد و افزایش چنین مشاغلی مسیر را هموار و بسیاری از چالشها را برطرف کند. توسعه مشاغل خانگی در البرز نشان از عزم جدی دولت برای حمایت از تولید و اشتغال دارد و با ادامه این روند و رفع چالشهای موجود، میتوان انتظار داشت که مشاغل خانگی به یکی از مهمترین منابع ایجاد اشتغال در کشور تبدیل شود.