به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سردار محسن ساسانی، جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، به همراه سردار قمی، معاون استانهای سازمان پدافند، سیف، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز، هاشمی مدیرکل پدافند غیرعامل البرز، محمد انصاری، مدیرکل صمت و مدیرکل غله استان البرز طی بازدیدی از کارخانه تولید نان صنعتی سه نان، کارخانه تولید نان صنعتی شهر نان و کارخانه تولید آرد ستاره البرز، چرخه تولید نان صنعتی استان را مورد ارزیابی قرار دادند.
گفتنی است این بازدید با هدف شناسایی ظرفیتهای تولید و بررسی چالشهای موجود انجام شد که مسئولان حاضر، ضمن بررسی فرآیندهای تولید، بر اهمیت تأمین امنیت غذایی و بهبود زیرساختهای تولید نان صنعتی تأکید کردند. این اقدام همچنین در راستای تقویت پدافند غیرعامل در حوزه تأمین موادغذایی و افزایش توان تولیدی استان البرز صورت گرفته و انتظار میرود نتایج آن به بهبود فرآیندهای تولید و رفع موانع موجود کمک کند.
انتهای پیام/










