• امروز : شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
2

افزایش ظرفیت تامین آب پایدار و تاب آوری تاسیسات آبرسانی

  • کد خبر : 41417
  • 25 تیر 1404 - 9:03
افزایش ظرفیت تامین آب پایدار و تاب آوری تاسیسات آبرسانی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز گفت: ۴۷ هزار و ۲۰۰ متر مکعب مخزن ذخیره آب در البرز به زودی وارد مدار بهره‌برداری می شود.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، حمیدرضا نامداری، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از احداث ۴۷ هزار و ۲۰۰ متر مکعب مخزن ذخیره آب به ارزش ۳۸۶ میلیارد تومان در بدو ورود به مدار بهره برداری خبر داد و تعداد مخازن احداث شده را ۵ باب عنوان کرد.

وی گفت: این حجم از مخازن احداث شده، علاوه بر جبران کاهش کمبود سرانه مخزن در سطح استان، جمعیتی حدود ۳۵۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد. میزان اعتبار صرف شده در طرح های مذکور سه هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز بیان کرد: خادمان مردم در صنعت آب و فاضلاب کشور بی وقفه و با تمام توان در صدد خدمات رسانی مطلوب و بهینه به مردم هستند لذا رعایت الگوی مصرف و مدیریت بهینه استفاده از منابع آبی از سوی مردم، جهت گذر از تنش آبی کنونی مورد تقاضا است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=41417

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.