به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، جلسه شورای عالی مهارت با موضوع انعقاد تفاهم نامه ارتقای مهارت بین دستگاه های اجرایی استان و بررسی شرایط البرز برای میزبانی بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت کشور با حضور معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، استاندار البرز و جمعی از مسئولین استان در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد.
دکتر غلامحسین حسینی نیا، رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در این نشست برگزاری شورای عالی مهارت در استان ها را فرصتی برای بیان و اجرای برنامه ها و تعامل با ظرفیت ها در استان ها دانست و از ارائه طرح مهارت آموزی EPD برای دانشجویان و پیگیری برای اجرای آن خبر داد و گفت: طرحی هم با عنوان نخلستان با تاکید بر فناوری های IT برای فارغ التحصیلان در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر مهارت آموزی در محیط حقیقی کار با همکاری اصناف و صاحبان صنایع استان البرز را نیز از دیگر برنامه های در دستور کار عنوان و اظهار کرد: از حداکثر ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق اهداف، استفاده می کنیم. راه اندازی مرکز سنجش مهارت در استان و مرکز ویژه آموزشی برای بانوان نیز از جمله برنامه های این سازمان محسوب می شود.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم تعداد مراکز جوار بنگاه های اقتصادی از ۵۵۰ واحد به دو هزار و ۲۵۰ واحد رسیده است. اکنون نیز درصدد هستیم که هر کارخانه یک مرکز جوار واحد مهارت آموزی داشته باشد.
نیاز مسیر توسعه همه جانبه کشور به نیروهای فنی و ماهر
مجتبی عبدالهی استاندار البرز نیز در این نشست، مهارت آموزی را به عنوان یکی از راه های موثر دستیابی جوانان به اشتغال مناسب عنوان کرد و گفت: بهره برداری از ظرفیت بخش خصوصی برای مهارت افزایی در ابعاد مختلف، مدنظر قرار دارد. بر این باور هستیم که با همکاری و تعامل، نسبت به فن آموزی و مهارت افزایی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه ها، اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: همچنین درصدد هستیم در شهرک های صنعتی استان مجموعههای فنی و حرفه ای راه اندازی کنیم. افراد با حضور در واحدهای صنعتی و آشنایی میدانی با مهارت ها با سهولت بیشتری می توانند توانمند و ماهر شوند و این امکان نیز وجود دارد که پس از پایان دوره آموزشی، متقاضیان اشتغال، در واحدهای تولیدی و صنعتی بتوانند به شغل دلخواه خود دست یابند.
استاندار البرز تصریح کرد: در حال حاضر تمامی شهرک های صنعتی استان البرز به نیروی کار ماهر نیاز دارند و از این روند استقبال می کنند. مسیر توسعه همه جانبه کشور به نیروهای فنی و ماهر، کارآفرینان و فعالان استارت آپی و دانش بنیان نیاز دارد؛ البته این نوع اشتغال عموما درآمد های بهتری نیز دارند.
وی اشاره کرد: فرهنگسازی در حوزه اشتغال از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه جامعه باید از محدودیت های حضور در شغل های ستادی و اداری آگاه شود. استان البرز نیز برای کاهش محسوس نرخ بیکاری مصمم است و تمامی توان خود را برای تحقق این هدف بسیج کرده است.
انتهای پیام/