به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سرهنگ حمدالله رحمتی پور رئیس پلیس راهور استان البرز از تقسیط جرائم تخلفات رانندگی و ترخیص موقت وسایل نقلیه توقیفی دارای خلافی بالای ۱۰ میلیون ریال و تا سقف یکصد میلیون ریال به مناسبت هفته فراجا خبر داد و گفت: طرح بخشودگی جرائم رانندگی نیز در این هفته اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به فرارسیدن هفته فراجا با شعار «پلیس خادم مردم، مردم حامی پلیس» اعلام کرد: در راستای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان از ۱۴ لغایت ۲۰ مهر جاری، مالكان يا نمايندگان وسايل نقليه توقیفی که خودروی آن ها صرفاً به علت شكايت تبصره ماده ۸ قانون رسيدگي به تخلفات، با خلافی مذکور توقیف شده مي توانند با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ با پرداخت ميزان جرائم معوق به صورت اقساطي در طول يك سال نسبت به ترخيص موقت خودروي خود اقدام کنند.
رئیس پلیس راهور استان البرز همچنین از اجرای طرح بخشودگی جرائم تردد در محدودیت های کرونایی در هفته فراجا خبر داد و بیان کرد: در این طرح جرائم خودروهایی که دارای مجوز تردد از فرمانداري ها بوده و اعمال قانون شده اند نیز بخشیده شده است، همچنین تخلفات ثبت شده براي وسايل نقليه با کاربري عمومي (اتوبوس، ميني بوس، کاميون، کاميونت، وانت بارهاي شخصي و عمومي، تاکسي، خودروهاي با کاربري امدادي، انتظامي، نظامي) که مشمول محدوديت و ممنوعيت نميشوند، شناسایی و پاک خواهد شد.
سرهنگ رحمتی پور اظهار کرد: تخلفات ثبت شده براي وسايل نقليه کارکنان دستگاههاي دولتي که محل سکونت آن ها با محل کارشان در يک منطقه قرار ندارد نیز مشمول این طرح می شود. رانندگانی که جهت مداوا به مراکز درماني و مراجع قضائي به دليل ضرورت و تعيين وقت مراجعه کرده اند با ارائه اسناد و مدارک می توانند نسبت به پاک کردن جرائم کرونایی اقدام کنند.
وی از پاک کردن تخلفات ثبت شده براي خودروي کارکنان کادر درماني که داراي مجوز تردد و معرفي نامه از سازمان مربوطه هستند، خبر داد و خاطرنشان کرد: در خصوص خودروهایی که از ابتدای سال ۱۴۰۱ ضمن اعلام ممنوعیت تردد در طرح ها و محدودیت های کرونایی در محورهای مواصلاتی کشور اعمال قانون شده اند می توانند با ارائه گواهی تزریق دو نوبت واکسن مشمول بخشودگی جرائم مذکور شوند.
رئیس پلیس راهور استان البرز ادامه داد: تخلفات ثبت شده براي خودروهاي وانت بار شخصي که در حوزه مراکز خدمات شهرداريها، ادارات آب، برق و گاز فعاليت ميکنند و در معابر شهري مشمول جریمه شده اند نیز در این طرح بخشیده خواهد شد. شهروندان جهت استفاده از این طرح می توانند با در دست داشتن مدارک و اسناد مثبته به اداره اجرائیات ستاد پلیس راهور استان یا پلیس راهور شهرستان های تابعه مراجعه کنند.
انتهای پیام/
۵۵xefn