به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، سرهنگ محمد نادربیگی، رئیس پلیس آگاهی استان البرز گفت: ۱۸ آذر ماه، خبری مبنی بر آتش سوزی در یک منزل مسکونی در خرمدشت و فوت مشکوک یک مرد میانسال به مرکز پیام پلیس آگاهی اعلام و بلافاصله عوامل اداره مبارزه با جرائم جنایی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: در بررسی های اولیه و انجام تحقیقات میدانی از سوی کارآگاهان مشخص شد که متوفی بر سر مسائل خانوادگی، اختلافات گستردهای با فرزند ۲۱ ساله خود داشته که در این راستا نامبرده با دستور قضائی دستگیر و تحقیقات از وی آغاز شد.
رئیس پلیس آگاهی البرز اضافه کرد: متهم در تحقیقات تکمیلی اعتراف کرد که به دلایل شخصی، پدرش با او و مادرش اختلاف داشته و پس از متارکه پدر و مادرش این اختلافات پررنگ تر شده و در نهایت در درگیری صورت گرفته بین آن ها، پدرش را خفه کرده است.
سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه متهم پس از قتل پدرش، با ایجاد آتش سوزی قصد داشته به گونه ای جلوه دهد که او بر اثر اتش سوزی فوت کرده است، خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
انتهای پیام/
https://over-the-counter-drug.com/# antibiotics over the counter
https://stromectol.science/# stromectol tablets for humans