به گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، دکتر غلامرضا حنیفی، معاون تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بخشی از رسالت و وظایف این موسسه را تولید واکسن و فرآورده های بیولوژیک دانست و با تأکید بر کیفیت محصول تولید شده گفت: تمام فرآیندهای تولید یک محصول در این مجموعه با دقت و حساسیت طی و برنامه خاصی برای آن ها تدوین می شود.
وی از تدوین ۵۲ برنامه بزرگ در معاونت تضمین کیفیت با هدف اصلاح موارد زیرساختی و زیربنایی در موسسه رازی خبر داد و افزود: تاکنون حدود نیمی از برنامه ها انجام شده و تا پایان سال مابقی طرح ها نیز اجرا خواهد شد. استفاده بهینه از سرمایه های انسانی مهمترین رکن این برنامه ها است.
معاون تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با تاکید بر اهمیت شایسته سالاری در دستیابی به اهداف پیش رو مطرح کرد: در موسسه رازی نیروهای بسیار خوبی حضور دارند و تلاش کردیم مبنای انتخاب افراد تخصص و تجربه آن ها باشد. تهیه و جمع آوری مستندات تولید تمام واکسن های موسسه و اخذ مجوزهای لازم از دیگر برنامه های این مجموعه است.
حنیفی با اشاره به یک قرن سابقه موسسه رازی در حوزه تولید واکسن افزود: در تمام این سال ها واکسن ها با رعایت استانداردهای موجود تولید شده اند اگرچه در سال های اخیر الزامات تولید واکسن تغییراتی داشته و برای تولید هر واکسن باید تمام دستورالعمل ها رعایت و مستندات آن جمع آوری و تهیه شود و برای کسب مجوز تولید، در اختیار سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت بخش کنترل کیفی موسسه رازی مطابق با استانداردهای فارماکوپه تاکید کرد: یکی از مجهزترین بخش های موسسه، کنترل کیفی است؛ تمام محصولات در این بخش بر اساس آخرین رفرانس های فارماکوپه مورد آزمایش قرار می گیرند و در صورت مشاهده کوچکترین مشکل در محصول، مجوز تولید داده نمی شود.
معاون تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تصریح کرد: بخش کنترل کیفی این مجموعه ذخیره ای بزرگ برای کشور است. برخورداری از دانش روز، تجهیزات پیشرفته و نیروهای متخصص این بخش را به قوی ترین مجموعه در نوع خود در کشور تبدیل کرده و اطمینان از سلامت و اثربخشی واکسن های وارداتی در این بخش مورد آزمایش قرار می گیرد.
انتهای پیام/