• امروز : یکشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 19 May - 2024
7
رئیس پلیس فتای استان البرز مطرح کرد؛

دسترسی به اینترنت، یکی از روش های کلاهبرداری مجازی/ کاربران به دنبال وای فای رایگان نباشند

  • کد خبر : 23256
  • 30 مهر 1402 - 13:33
دسترسی به اینترنت، یکی از روش های کلاهبرداری مجازی/ کاربران به دنبال وای فای رایگان نباشند
رئیس پلیس فتای استان البرز ضمن هشدار به کاربران در خصوص استفاده از اینترنت وای فای رایگان به ویژه در اماکن عمومی گفت: یکی از روش های کلاهبرداری مجازی دسترسی به اینترنت است.

به گزارش دیده بان البرز، سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتای استان البرز یکی از روش های کلاهبرداری مجازی را دسترسی به اینترنت دانست و عنوان کرد: کلاهبرداران سایبری از طریق هک وای فای رایگان می توانند به اطلاعات خصوصی گوشی تلفن همراه دسترسی پیدا کرده و آن را هک کنند.

وی افزود: فراهم کردن بستر استفاده عموم از اینترنت وای فای رایگان در اماکن عمومی مانند هتل ها، رستوران ها، فروشگاه ها، اماکن فرهنگی و امثال آن ها به دلیل استفاده از فضای مشترک مشکلاتی را برای کاربران به دنبال دارد.

رئیس پلیس فتای استان البرز مطرح کرد: نا امن بودن برخی شبکه های وای فای ناشناس و اتصال افراد به این شبکه ها در برخی موارد منجر به هک شدن دستگاه قربانی و دستیابی مجرمان اینترنتی به اطلاعات شخصی و تهدید و اخاذی از آنان می شود.

سرهنگ جلیلیان بیان کرد: امروزه اینترنت اشتراکی و وای فای‌های عمومی و رایگان رو به افزایش است و افرادی هستند که برای اتصال به اینترنت به یک شبکه پایدار دسترسی ندارند که باید از خطرات آن نیز آگاه شوند.

وی با اشاره به ارسال پیامک های جعلی بسته اینترنت رایگان تاکید کرد: کاربران فریب این کلاهبرداران را نخورند و لینک های آلوده را باز نکنند زیرا مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این شرایط اقدام به تبلیغات مختلف مانند ارائه بسته اینترنت رایگان از کاربران و کلاهبرداری از آن ها می کنند.

رئیس پلیس فتای استان البرز افزود: کاربران برای دریافت بسته اینترنت فقط از مراکز رسمی و سایت های مورد اطمینان اپراتورها خریداری کنند. ارسال پیامک های جعلی، ارائه لینک های خرید، هدایت به درگاه های بانکی جعلی و معرفی اپلیکیشن های مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط دور از ذهن نیست.

وی گفت: مجرمان پس از هدایت متقاضیان به درگاه‌های جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آن ها را کسب و سپس اقدام به کلاهبرداری می کنند. کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://didebanealborz.ir/?p=23256

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.