یه گزارش پایگاه خبری دیده بان البرز، شهید فرهاد جهانی فرزند محبت الله، در سال ۱۳۳۷ در یکی از محله های جنوب شهر تهران به دنیا آمد، پدرش خیاط و مادرش خانه دار بود. او اولین فرزند خانواده بود و چهار برادر داشت. قبل از ورود به دبستان پدرش او را در کلاس های آموزش قرآن ثبت نام کرد تا از همان کودکی با قرآن و اهل بیت (ع) انس بگیرد.
وی در سال ۱۳۴۳ وارد دبستان شد و در سال ۱۳۵۵ موفق به اخذ دیپلم در رشته برق شد. خانواده وی در سال ۱۳۵۶ به کرج آمدند اما او در دوران شکل گیری انقلاب به تهران می رفت و به صورت فعال در تظاهرات ها و راهپیمایی های مبارزان انقلابی علیه حکومت پهلوی شرکت می کرد.
جهانی از مخالفان سرسخت رژیم ستم شاهی بود و در جلسات مذهبی علمای دینی شرکت فعال داشت و کتاب های زیادی با موضوعات مذهبی مطالعه می کرد. یکی از روزها نیروهای ساواک متوجه وجود این کتاب ها در کیفش شدند و او را دستگیر کردند و از وی تعهد گرفتند که چنین عملی را تکرار نکند.
پس از پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه کرج درآمد. او در سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک پسر بود. جهانی برای اولین بار در سال ۱۳۶۱ به جبهه اعزام شد و در عملیات های مختلفی همچون فتح المبین و والفجر ۴ شرکت کرد و سرانجام در سال ۱۳۶۲ در منطقه مریوان بر اثر اصابت تیر به سینه شربت شهادت را نوشید و پیکرش در گلزار شهدای امامزاده محمد (ع) کرج به خاک سپرده شد.
مادر شهید جهانی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری دیده بان البرز می گوید: او فردی آرام، متواضع، مهربان و دلسوز بود و تلاش می کرد در امور خانه به مادر و در امور بیرون از منزل به پدر کمک کند. به نماز اول وقت و انجام فرائض دینی بسیار اهمیت می داد و به شرکت در جلسات مذهبی و دینی بسیار علاقه داشت و در برگزاری جلسات این چنینی بسیار همت می ورزید.
همسر وی نیز می گوید: از تجمل گرایی و اسراف و از بیان سخنان بی مورد و شوخی های نابجا دوری می کرد. به مطالعه، تفریحات سالم و کوه نوردی علاقه داشت. مایجتاج ضروری افراد بی بضاعت را تهیه و شبانه بین آن ها تقسیم می کرد. در برابر مشکلات صبور بود و دیگران را نیز به صبر و استقامت دعوت می کرد.
در بخشی از وصیت نامه شهید جهانی آمده است: « شهادت در راه خدا برای برپایی دین اسلام و جاری کردن احکام اسلام افتخار است و این عظمتی است که نصیب هرکس نخواهد شد …».
روحش شاد و یادش گرامی …
انتهای پیام/